Haier - Νο.1 Μάρκα από την Euromonitor στην MCE 2024

Στις 12 Μαρτίου 2024, η Haier Air Conditioning αναδείχθηκε ως η Νο.1 μάρκα παγκοσμίως σε τρεις κατηγορίες από την Euromonitor International, τον κορυφαίο ανεξάρτητο πάροχο στρατηγικής έρευνας αγοράς στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του 2023 που δημοσιεύθηκαν από την Euromonitor, η Haier είναι η Νο.1 μάρκα συνδεδεμένων κλιματιστικών (συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων κλιματιστικών) παγκοσμίως, καθώς και η Νο.1 μάρκα κλιματιστικών με λειτουργία αυτοκαθαρισμού Healthy Self-Clean στον κόσμο, μετρώντας σε όρους όγκου λιανικών πωλήσεων. Η Haier έχει επίσης βραβευθεί ως η Νο.1 κινεζική εταιρεία με κλιματιστικά ιδίας μάρκας σε όρους όγκου πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά (εξαιρουμένης της ηπειρωτικής Κίνας) για το 2023.

Η διατήρηση της κορυφαίας θέσης σε τρεις κατηγορίες, όπως αναγνωρίζεται από την Euromonitor, αντιπροσωπεύει σημαντική αναγνώριση της Haier Air Conditioning από τους χρήστες παγκοσμίως. Κοιτώντας προς το μέλλον, η Haier Air Conditioning θα παραμείνει αφοσιωμένη στην προτεραιοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, συνεχώς ωθώντας τα όρια της τεχνολογίας, εξερευνώντας νέες διαστάσεις στον κλάδο των κλιματιστικών και παρέχοντας επαγγελματικές, συνδεδεμένες, έξυπνες και υγιεινές λύσεις αέρα παγκοσμίως.